close
map-bg
vec-top
Franciza DABO®

Pornește o afacere într-o industrie
care nu scade în criză, aduce profit de 10 ori
ori mai mare decât imobiliarele și contribuie la o
Românie mai bună.

vec-bottom
De ce să investești în franciza DABO?
Produs iubit de o cumunitate în creștere, care a depășit cifra de 100.000.

Le servești clienților un produs deosebit, fără E-uri sau acceleratori.

colored-lines-mini
Sistem de recrutări

Angajații tăi primesc educație antreprenorială gratuită.

colored-lines-mini
Sistem electronic de gestiune

Am învățat de la cei mai buni, iar acum totul e computerizat.

colored-lines-mini
Marketing făcut de-a gata

Tot ce ai tu de făcut este să urmărești sistemul.

colored-lines-mini
Proceduri și training-uri

Ne asigurăm că angajații tăi au înțeles tot procesul.

colored-lines-mini
Furnizori verificați

Materie primă de cea mai bună calitate, livrată la timp.

colored-lines-mini
Întrebări frecvente

Trebuie să îți estimezi foarte clar disponibilitatea: de timp, de buget, de efort. Dacă știi că poți investi 80.000 Eur, că ai un spațiu de 70 mp, că ești disponibil 12 ore pe zi la început, pentru câteva luni la demaraj, dacă ai energia să supervizezi fiecare acțiune, contactează-ne. Avem câte o sesiune de discuții cu potențialii francizați în fiecare lună.

Suma minimă este de 80.000 Eur. Există variabile în funcție de spațiu, locație, angajați etc. care pot ridica suma până la 100.000 Eur.

Trebuie să ai spirit antreprenorial! Adică să poți judeca situații specifice cu mintea ta și să adaptezi răspunsul la circumstanțe. Dar rețetele ți le dăm noi, procedurile de preparare ți le dăm noi, circuitul intern în bucătărie ți-l predăm noi.

Ar fi bine să poți să faci un plan de marketing, să știi procedurile contabile și bancare și, mai ales, să ai o pasiune reală pentru ospitalitate!

Felicitări! Înseamnă că dispui de spațiu și bugetul inițial și vrei să te apuci de treabă!  Dacă ai ajuns la această întrebare, programează o întâlnire cu noi. Îți explicăm în detaliu tot dosarul.

Tot designul de interior îl facem noi. Te putem ajuta cu toate lucrările, în condițiile tale specifice, aplicat pe proiect. De asemenea, te bucuri de un brand cunoscut, matur, cu o identitate fresh, deșteaptă și iubită de consumatori.

Cu siguranță, da! Opțiunile în ospitalitate în orașele mici sunt rare, de aceea o diversificare este întotdeauna bine-venită! Faptul că deschideți un fast-food vă asigură un rulaj mare de clienți, faptul că rețetele sunt excelente, diverse și proaspete vă fidelizează un număr mare de consumatori, de toate vârstele. Verificați amplasamentul locației – ceea ce se numește vad – atunci vă ridicați șansele de succes.

În medie, 100.000 Eur pe an. Așadar, amortizarea investiției este foarte rapidă. Avem un sistem de taxare gradat, care sprijină investitorul în așa fel încât, la început, taxele să nu fie un blocaj (vezi intro).

Să vii la Academia DABO. Acolo poți să testezi în timp și condiții reale dacă ospitalitatea, antreprenoriatul, leadershipul, relațiile cu oamenii ți se potrivesc.

Deschidem anul acesta 5 francize DABO în Spania. Piața este pregătită, rețetele sunt foarte apreciate. Consumatorii sunt din ce în ce mai educați și mai deschiși. Putem discuta direct condițiile specifice. Contactați-ne ca să stabilim o întâlnire.

Desigur! GM-ul nostru, Loredana Beștea, e garanția clară că o doamnă cu spirit antreprenorial și simțul ospitalității poate manageriza nu doar o locație, ci un lanț întreg!

dobe universe
Intră în familia DABO

Indiferent dacă ești interesat să deschizi o franciză DABO ca început al carierei tale sau dacă pur și simplu cauți o oportunitate de investiție, vei găsi potențialul de creștere pe care ți-l dorești.
Franciza DABO este o oportunitate fresh, cu un palmares de succes și cu respect pentru oameni și gusturile lor.
Ia legătura cu noi și descoperă mai multe detalii despre franciza DABO.

code-vec
contact-lines