Mancarea noastra

CEL MAI BUN DONER KEBAB DIN GERMANIA, ADUS ÎN ROMÂNIA PRIN FRANCIZA DABO DONER!

Doner, kebab, saorma… toate sunt la fel? Ei bine, nu. Un doner celebru în Germania a fost adaptat la Sibiu pentru piața autohtonă. În 3 ani a cucerit România și expansiunea continuă. La Dabo Doner chiar dacă o să fiți surprinși putem folosi termenul de ”fast-food sănătos”. Produsele nu conțin conservanți sau aditivi iar totul este preparat pe loc, în fața clienților și poate, din cauza aceasta, uneori timpul de așteptare este mai lung. Dar merită, credeți-ne pe cuvânt! Chifla este mereu proaspătă și pufoasă pentru că atunci o scoate din cuptor. Totul se face pe loc! Un alt secret al gustului senzațional sunt condimentele pe care le importăm din Nuremberg. Doar vorbim de doner-ul premiat de 3 ori în Germania ca fiind, ”Cel mai bun doner”, iar asta într-o piață extrem de exigentă.

– Dan Pastiu

Povestea Doner-ului

Experienta de 20 de ani

Înainte să începem să vă povestim despre el, trebuie să vă și spunem ce este de fapt un doner kebab. Cunoscut și comercializat la noi în țară, de multe ori eronat că fiind un simplu kebab, doner-ul este prin definiție un preparat turcesc, care conține carne de miel, vită sau pui. Ceea ce este important de menționat este faptul că pentru doner carnea este pregătită exclusiv la rotisor vertical, pe când kebab-ul este caracterizat de pregătirea acestuia precum frigăruile.

122565350_2399566700339099_1404730443429525717_n

Povestea noastra

Povestea noastră a început în 2013, când își făcea intrarea pe piața din România primul restaurant fast-food Dabo Doner. Totul a început la Sibiu, unde cu un concept distinct de clasicul fast-food, Dabo Doner a început să capete popularitate şi încrederea clienţilor săi, extinzându-şi activitatea într-un interval foarte scurt în multe oraşe importante din ţară în sistem de franciza. În tot acest timp ne-am dedicat perfecționării politicilor și procedurilor și îmbunătățirii proceselor de pregătire a produselor noastre. Principiul care stă la baza activității Dabo Doner este prepararea produselor la fața locului (chiflă, carnea pentru kebab, salatele, sosurile). De unde a pornit afacerea? În urma unui colaborări cu Atlantik Döner din Nürenberg, döner-ul kebab care a obţinut trei ani la rând locul 1 în Germania pentru gust și calitate.

Echipa

Vă invităm să faceți cunoștință cu echipa noastră! Pentru noi, fiecare persoană contează, pentru că doar așa putem să vă oferim produse de calitate. La Dabo Doner suntem foarte apropiați unii de ceilalți și cel mai important, ne tratăm clienții așa cum ne-am dori și noi să fim tratați. Avem grijă unul de altul, comunicăm, și asta ne aduce satisfacții foarte mari. Mai ales dacă și clienții sunt mulțumiți. “A rămâne împreună este un progres, a lucra împreună un succes”. Și tu poți face parte din echipa Dabo Doner! Nu ezita să ne contactezi daca esti interesat de franciza Dabo Doner.

Despre fondatorul francizei Dabo Doner

Omul din spatele întregului concept Dabo Doner România este antreprenorul sibian Dan Paștiu, care a deschis, în 2013, la Sibiu, ușile primului său restaurant Dabo Doner și a dus doner-ul premiat de trei ori în Germania la noi în țară. Pentru Dan Paștiu Dabo Doner nu a fost prima afacere, el fiind iniţiatorul mai multor proiecte cunoscute pe piața sibiană pentru succesul pe care l-au avut.

După Revoluție, la mijlocul anilor 90” a mers în Germania unde a început de jos, lucrând în construcții. La început, căra plăci de rigips. După trei ani de locuit în Germania, Dan Paștiu s-a întors în România unde a început cu un microbuz pe care l-a transformat într-un chioșc unde vindea suc, ciocolată, bere. A urmat apoi un magazin pe care l-a închiriat.

De la chioșc și magazin alimentar, antreprenorul sibian a trecut la deschiderea de baruri și cluburi. Prima locație a fost Naf-Naf, un adevărat succes pe vremea aceea și este un nume și acum. A urmat Pizzeria Michelangelo, singurul local din Sibiu unde a intrat prințul Charles. A urmat apoi Cotton Club, care a fost cea mai reușită afacerea a lui până la acel moment. După doi ani de succes a vândut afacerea și a deschis Blow Up. O discotecă mare, de o mie de persoane, ceva măreț primit cu mult entuziasm de tinerii sibieni. După care a urmat locația de la Union, primul club din Piața Mică a Sibiului. În 2008 a deschis fast-food-ul “Spicy”, iar în 2011 restautantul grecesc Zorba. 

Dan Paștiu se afla în Germania când un prieten l-a invitat să mănânce ceva diferit. În momentul în care a auzit cuvântul “doner” aproape a refuzat invitația. Dar când a ajuns să îl guste și-a schimbat părerea radical, devenind un produs senzațional pe care l-a consumat cu regularitate mai bine de cinci ani. Fiind convins că o să fie un succes și în România așa a luat naștere restaurantul Dabo Doner care a devenit una din cele mai apreciate francize din Romania.